Elke dag is Oldtimerdag, maar sommige dagen net iets meer.

Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

oktober 2018

Avondrit 2018

19 oktober, 2018
hofnar aalten, polstraat 7
Aalten,
+ Google Maps

Vrijdagavond 19 oktober is alweer de laatste rit van 2018, de avondrit. We starten die avond bij De Hofnar in Aalten, waar we na afloop van de rit ook weer terug komen om gezamenlijk te eten en zo het rij-seizoen 2018 af te sluiten. De Hofnar kunt u vinden aan de Polstraat 7, 7121 DH Aalten. We beginnen om 19.00 uur met koffie/thee en wat lekkers erbij. Na de koffie gaan wij op weg voor de rit, het is handig om een zaklamp mee te nemen om onderweg de route te kunnen lezen. Terwijl wij onderweg zijn over de donkere wegen door de Achterhoek zal de Hofnar het eten voor ons bereiden. Zodat we als iedereen terug is aan kunnen schuiven aan een buffet met voor ieder wat wils. Deze avond zijn de consumpties voor eigen rekening. Koffie en eten krijgt u aangeboden door de WOC. Niet WOC leden betalen hun eigen kosten voor het eten. De oldtimer niet geschikt om in donker mee te rijden ,dan bent u ook welkom met een andere auto. Aanmelden kan tot en met uiterlijk zondag 12 oktober. Maandag geven wij aantal deelnemers aan Hofnar door i.v.m. eten. We gaan er met zijn allen een gezellige avond van maken om zo het oldtimer seizoen 2018 af te sluiten.   Aanmelden hiervoor via mail secretariaat@woc-online.nl Telefoon 0315 683429 Of via de site woc-online.nl Met vriendelijke groeten Bestuur en activiteitencommissie WOC.

Meer weten »

Oude voertuigendag Boekelo

21 oktober, 2018 @ 11:00 - 17:00
Boekelo Boekelo, + Google Maps
€5,00

Zoals ieder jaar op de 3e zondag van oktober vindt in Boekelo de Oude Voertuigendag plaats. Een mooi spektakel met o.a. trekkers, stoommachines, motorfietsen en klassieke oldtimer auto's. Een klassiek spektakel met vanaf 11.00 uur vele merken klassieke auto’s, trekkers, bromfietsen, motorfietsen en stoommachines. De meeste winkels in het dorp zijn geopend en er is muziek, kramen, braderie attracties en divers vermaak voor de kinderen. De MBS rijdt met een uitgebreide dienstregeling tussen Haaksbergen en Boekelo. Ook is de Historische…

Meer weten »

november 2018

Technische bijeenkomst Burton

24 november, 2018 @ 10:00 - 13:00
Burton, Zweedsestraat4
Zutphen, Nederland
+ Google Maps

Zaterdag 24 november technische bijeenkomst. Een fabriek waar ze oldtimers maken???? Kan dat? Ja hoor, kom maar kijken op de technische bijeenkomst. We brengen een bezoek aan Burton Car Company. We worden om 10.00 uur daar verwacht. Adres Zweedsestraat4, 7202 CK, Zutphen. Aanmelden hier voor is al mogelijk.  

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen