WOC-HOC-rit

Elke dag is Oldtimerdag, maar sommige dagen net iets meer.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

WOC-HOC-rit

23 juli, 2023 @ 10:00 - 16:00

€12,50

We zijn uitgenodigd door de HOC om samen met hun een rit te doen, een rit die georganiseerd is door de HOC,

Historische oldtimer club uit Vreden. De beide clubs hebben meerdere malen samen iets ondernomen en we zijn dus geen vreemden van elkaar. Op deze dag rijden wij gezamenlijk een tocht door de omgeving van Vreden.

Deze staat gepland voor 23 juli. Dus ook in juli verschuift het een weekje en gaan we de 23e in plaats van de 16e met de oldtimers op pad. Verzamelen 10.00 uur in Vreden. voor de koffie etc. bij

Gasthaus Bußmann

Winterswijker Str. 1 in

48691 Vreden

Kosten: € 12,50 per persoon. Niet leden € 19,- per persoon. Na betaling op rekening nummer NL85RBRB 0827983034 van de Regiobank Winterswijk ten name van Winterswijkse Oldtimer Club te Winterswijk is uw inschrijving definitief. Wij realiseren ons dat het wat prijziger is dan u gewend bent maar hopen toch op een goede opkomst van de WOC. Aanmelden kan tot en met 18 juli. Hierna moeten wij aantal deelnemers doorgeven aan de HOC.

Inschrijfformulier Oldtimerevenement

  • Met dit formulier kunt u zich inschrijven voor een Oldtimerevenement van de Winterswijkse Oldtimer Club. U ontvangt geen bevestiging van de inschrijving, opsturen is voldoende. Indien er kosten aan dit evenement zijn verbonden, dan bent u pas daadwerkelijk ingeschreven als die zijn voldaan.
  • Aktiviteit

  • Persoonlijke gegevens

  • Deelname met:

  • Nadat u uw gegevens hebt ingevuld, drukt u op de knop "Indienen".
 

Gegevens

Datum:
23 juli, 2023
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€12,50
Evenement Categorie:

Locatie

Vreden (D)
Winterwijker Str. 1
Vreden, Duitsland
+ Google Maps

Bezoekers: