Nieuwsbrief WOC mei 2018

Zondag 22 april mocht de WOC het seizoen openen met een zonovergoten Voorjaarsevenement bij de Venemansmolen. Het was een dag met zonnig lenteweer en veel mooie voertuigen en bezoekers op het terrein. Een gezellige dag, we hopen dat deze trend zich voort gaat zetten voor de overige activiteiten in seizoen 2018.

Hemelvaartsdag 10 mei in Aalten Meifeest met grote Oldtimer show. De historische dorpskern, staat vol met prachtige Oldtimers, elk met hun eigen verhaal, op het jaarlijkse Meifeest. Voor meer info zie de website van de organisatie www.meifeest-aalten.nl.Deze dag wordt niet georganiseerd door de WOC, aanmelden kan dan ook alleen bij de organisatie meifeest Aalten. Wel geeft de WOC zijn leden de mogelijkheid om te verzamelen en gezamenlijk Aalten binnen te rijden. Verzamelen 9.30 bij de watertoren, Romienendiek in Aalten. Uiterlijk 9.45 vertrekken we daar dan om op tijd gezamenlijk in Aalten te arriveren en een plaats bij elkaar te bemachtigen.

Tweede pinksterdag 21mei Pinkster rit 2018.
Deze pinksterdag rijden we een middagrit en om 12.30 uur zal de koffie en koek klaar staan op parkeerplaats bij Wikkerink tankstation Anholtseweg 30 7091 HB Dinxperlo. We vertrekken hier om 13.00 uur voor het rijden van een rit van ongeveer 70 kilometer om uiteindelijk ook op dezelfde parkeerplaats de dag af te sluiten.
Aanmelden graag voor 17 mei. secretariaat@woc-online.nl of via onze site www.woc-online.nl.

Contributie2018.
Tot slot nog een mededeling van de penningmeester. Hij zal eind mei overgaan tot het innen van de contributie.

Met vriendelijke groeten
Bestuur en activiteitencommissie WOC.