nieuwsbrief Mei 2022

nieuwsbrief Mei 2022

Nieuwsbrief WOC mei 2022
Zondag 24 april hebben we het seizoen geopend met het voorjaarstreffen. Een super dag, eindelijk weer na 2 jaar, mooi weer, veel deelnemers, veel bezoekers en op een fijne nieuwe locatie.
Een week later konden we ook na lange tijd weer de ALV houden. Deze was ook op een nieuwe locatie, een mooi lokaal om te vergaderen en we mochten gebruik maken van keuken en bar, ideaal.
Tijdens deze vergadering kwam ook het onderwerp toiletgebruik bij start, tussenstop en eindpunt ter sprake.
Helaas is het niet mogelijk om steeds bij een terras of horeca gelegenheid te starten, pauzeren of eindigen. Maar hoe dan wel?
Op advies van Harry Idink zijn we gaan speuren naar gebruik openbare toiletten. Steeds meer winkels, café/restaurants en instellingen stellen hun toilet ter beschikking als openbaar toilet. Al deze adressen staan verzameld in de app “Hoge Nood”.
Download u deze op uw telefoon dan heeft u altijd adressen van het dichtstbijzijnde openbare toilet.
Heeft u geen telefoon waar u deze app op kunt downloaden dan kunt u natuurlijk altijd op start, pauze of eindpunt iemand van de organisatie vragen of hun even voor u willen kijken waar het dichtstbijzijnde openbare toilet is.
Zondag 12 juni.
Deze dag staat er een activiteit op agenda.
Dit zal een middagrit zijn.
Starttijd en startpunt zijn we nog even mee bezig en dit zal in de volgende nieuwsbrief die we begin juni versturen vermeld worden.
Noteert u de datum alvast en aanmelden voor deze middagrit kan natuurlijk al wel.
Hemelvaartsdag 26 mei Meifeest in Aalten met grote Oldtimer show.
Voor meer info zie de website van de organisatie www.meifeest-aalten.nl. Deze dag wordt niet georganiseerd door de WOC, aanmelden kan dan ook alleen bij de organisatie meifeest Aalten. Wel geeft de WOC zijn leden de mogelijkheid om te verzamelen en gezamenlijk Aalten binnen te rijden. Verzamelen 9.30 uur bij de watertoren, Romienendiek in Aalten. Uiterlijk 9.45 uur vertrekken we daar dan om op tijd gezamenlijk in Aalten te arriveren.
Meld u ook aan bij WOC als u mee gaat vanaf de watertoren. Dan weten we met hoeveel deelnemers we gezamenlijk Aalten binnen rijden.
Contributie 2022.
Tot slot nog een mededeling van de penningmeester. Hij zal eind mei/begin juni overgaan tot het innen van de contributie. Contributie is voor 2022 is 22,50 euro.
Aanmelden activiteiten:
mailen naar secretariaat@woc-online.nl
aanmelden via de site www.woc-online.nl
of telefoon 0315 683429.
Met vriendelijke groeten
Henry
Frans
Geert
Tonny
Lidy