Nieuwsbrief juni 2018

Dames rit 10 juni 2018
Deze dag zal traditioneel de dame achter het stuur plaats nemen en de heer zal navigeren. Kan of wil de dame dat niet dan mag met uitzondering natuurlijk de heer het roer overnemen. Damesrit maar ook voor heren.
Zoals gebruikelijk is dit een dag vullend programma en sluiten we af met gezamenlijk eten. Dit jaar zal dat niet zoals eerder vermeld bij “De Holle Bus” zijn maar we gaan naar “De Hofnar” in Aalten om te genieten van een heerlijk buffet.
We beginnen deze dag om 10.00 uur bij “De Kempermolen”, Molenweg 23, 7084 AV Breedenbroek. We mogen daar de parkeerplaats gebruiken en als we geluk hebben en het weer meewerkt, zal de molen draaien en dan mogen we ook een kijkje nemen in de molen. Rond middaguur zal er een tussenstop zijn waar de WOC de lunch verzorgt.
Kosten voor deze dag voor WOC leden zijn €7,50 p/p. Graag overmaken op rekening NL 85 RBRB 0827 9830 34  tnv WOC onder vermelding van uw naam en damesrit.

Bij “De Hofnar” krijgt u van de WOC 1 consumptie aangeboden. Verdere consumpties zijn voor eigen rekening.
Niet leden betalen hun eigen onkosten.
Aanmelden voor zaterdag 2 juni! Dan kunnen wij doorgeven met hoeveel personen we komen eten.

 

Op 1 juli organiseert de stichting “Laat het zieke kind genieten” een dag voor de hele familie, waar je terug in de tijd gaat. met vintage, hairdress en barbier, jukeboxen, classic cars, vinyl, live rock and roll muziek. en natuurlijk een kids corner. Een dag waar muziek, plezier en opa en oma’s jeugd samenkomt. Deze dag is voor de stichting “Laat het zieke kind genieten” zodat bedlegerige mensen kunnen genieten van div. culturele voorstellingen naar eigen keuze.
De WOC is genodigd om deze dag aanwezig te zijn met de oldtimers.
Dit zal plaatsvinden in en om de SSP- hal bij DRU-cultuurfabriek, Dru laan 2, 7071 MC, Ulft.
Programma is van 10.00-17.00 uur.
Aanmelden graag voor 17 juni.

 

 

Dinsdag 10 juli nemen 12 kinderen afscheid van de Ludgerusschool te Zwolle bi’j Grolle (Zwolle bij Groenlo) dus niet zoals eerst vermeld in Rietmolen.
Wij zijn gevraagd om ze thuis op te halen met de oldtimers.
Ook worden er 3 leerkrachten opgehaald, we hebben dus 15 voertuigen nodig.  We zullen daarna gezamenlijk een kort ritje maken en naar de school rijden.
Daar staan de ouders/verzorgers hun kinderen op te wachten bij de rode loper.
Na het uitstappen kunnen de auto’s geparkeerd worden bij de school of bij het Strootman in Zwolle.
Ludgerusschool heeft dan de koffie met gebak klaar staan voor de chauffeurs.
Ze moeten tussen 18.5 uur en 19.00 uur bij school zijn. We verzamelen om 17.00 uur in Zwolle. Waar dat krijgen jullie dan nog van ons te horen.

 

Aanmelden voor een activiteit kan via secretariaat@woc-online.nl of via onze website www.woc-online.nl
Of telefoon 0315 683429.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur en activiteitencommissie WOC.