Nieuwsbrief augustus 2021

 

 

Beste leden van de WOC.

Lang hebben we er naar uitgekeken, door CORONA steeds uitgesteld maar nu gaat het toch eindelijk gebeuren. Het WOC evenement!

Wanneer????

Op zondag 19 september 2021

Dit keer is het veel moeilijker om er iets moois van te maken als voorgaande jaren.

De woc is nu aan strenge regels gebonden. De spelregels voor het evenement wordt een eindje verderop in deze nieuwsbrief uitgelegd.

 

De Venemans molen heeft onlangs enkele uit bereidingen gedaan om de molen aantrekkelijker te maken voor bezoekers. Dit is hun goed recht natuurlijk maar voor ons evenement voldoet het niet meer. Zij hebben een grote schuur annex werkplaats geplaatst en 2 stukken bloemweide aangelegd.

Na jaren daar met veel plezier te gast te zijn geweest hebben we besloten om naar een andere locatie te verhuizen. Dit hopen we gevonden te hebben biij: Suzie’s Farm in Aalten.

Dus onze nieuwe locatie van het festivalterrein is nu:

Suzie’s farm

Loohuisweg 5

7121 JL AALTEN.

VOORWAARDEN DEELNAME EN BEZOEK EVENEMENT.

Daar de corona situatie ongeveer om de twee maand veranderen hebben we met de gemeente Aalten overlegd wat er wel en niet kan. Wij vallen onder de corona regels voor “kleine evenementen”. Daaraan hangen lastige voorwaarden. Dat is een groot risico voor onze club, want als we daar niet aan voldoen, kunnen de boetes zodanig oplopen dat de club ter ziele gaat!!!! Wij zullen dan ook sterk op die regels letten en het is onmogelijk om daar van af te wijken. We worden vast en zeker door de gemeente gecontroleerd. Daarom vragen wij als club ook aan u om volledig mee te werken. Voldoen wij, maar ook u, niet aan alle gestelde regels, dan krijgt u géén toegang tot het festivalterrein en sturen wij u weg. Wat zijn voor u de regels?

1e u bent verplicht zich vooraf aan te melden via de site, de mail of telefonisch. Niet van te voren aangemeld, dan geen toegang. Dit vanwege de verplichting om u vooraf te registreren.

2e u dient een geldig coronabewijs (QR-code, gele boekje enz.) bij zich te hebben en tevens een legitimatiebewijs. Wij controleren daar op.

3e uw oldtimer dient tenminste 25 jaar oud te zijn. Jongere auto’s worden geweigerd. Wij staan bij de gemeente geregistreerd als oldtimerfestival. Bij jongere auto’s geldt dit dus niet meer.

4e U ontvangt dan een toegangsbewijs (ticket).

5e Monteer het uitgereikte schildje op uw oldtimer, zodat we na een rit kunnen zien dat u gecontroleerd bent.

Eenmaal op het terrein, dan is de 1 ½ meter regel niet meer van toepassing.

Kunt u niet voldoen aan boven genoemde regels, dan bent u welkom als lopende bezoeker. U plaatst uw auto dan op het aanliggende parkeerterrein.

De lopende bezoeker komt ook alleen binnen na registratie van Naam, adres, telefoonnummer en uiteraard dient u een geldig coronabewijs (QR-code, gele boekje enz.) bij zich te hebben en tevens een legitimatiebewijs. U ontvangt dan een toegangsbewijs (ticket). Lukt dat niet, dan wordt de toegang geweigerd. Wij controleren daar op.

Ondanks dat het allemaal niet meer zo spontaan kan gaan, maken we er toch een prachtige dag van en hopen u op het festival te zien.

Nogmaals…. wij zullen hier streng op toezien!

Dit evenement opent om 10.30 uur. Deelnemers zijn welkom vanaf 10.00 uur.
We sluiten af om 17.00 uur.
Tijdens het evenement is er gelegenheid tot rijden van een rit door de omgeving.
Voor leden van de WOC is deelname gratis. Niet leden betalen 12,50 euro.
U krijgt per aanmelding voor max. 2 personen koffie/thee en lunchpakket.
Inschrijven met bijgesloten formulier.
Via de site kunt u ook aanmelden.
Bredevoort Schittert.
Ook dit jaar is er weer Bredevoort Schittert.
De WOC fleurt al jaren dit evenement op en ook nu zijn we door de organisatie weer gevraagd onze voertuigen op te stellen langs de route.
Het is een prachtige tocht langs diverse verlichte gebouwen en objecten en natuurlijk onze voertuigen.
Ook is er dit jaar een wandel route uitgezet.
Er is op de donderdag avond een korte wandelroute voor mensen met een beperking en bejaarden. Dus is het leuk voor deze mensen om ook onze voertuigen te zien.
Daarom willen we graag donderdag avond 9 september om 19.15 uur opstellen locatie wordt Slingeplas of ‘t Zand.
En op zaterdag avond 4 september om 19.15 uur opstellen.
Locatie krijgen we nog bericht van via organisatie Bredevoort Schittert.
Wij zullen deze zo snel mogelijk aan u als deelnemer doorgeven.
Aanmelden voor beide of 1 avond via secretariaat.
secretariaat@woconline.nl
0315 683429
Met vriendelijke groeten
Bestuur en evenementen commissie WOC.